ARTIFICIAL NAIL TREATMENTS

 

 

Wanneer we samen plaats genomen hebben aan tafel kunnen we meteen beginnen met de behandeling. Natuurlijk onder het genot van de lekkerste versgemalen koffie of een heerlijke kop verse thee uit eigen dorp! Met keus uit ruim 10 smaken zit er altijd wel iets lekkers bij!

We beginnen met het voorbereiden van de nagels. Tijdens deze stap bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Misschien heb je wel iets moois op social media voorbij zien komen dat je dolgraag wilt?! Of heb je geen idee wat er allemaal mogelijk is? Ik zal je altijd voorzien van een eerlijk advies over de vorm, lengte en kleur. We willen natuurlijk dat je ruim 4 weken van je nagels kunt genieten.

Wanneer de topcoat aangebracht en uitgehard is breng ik een heerlijk verzorgende olie aan op de nagelriemen om deze te verzachten en te hydrateren. Ik adviseer je over de verzorging voor thuis en als er wat tijd over is maken we een prachtige foto voor op Instagram!

Je hebt de keuze uit 3 verschillende behandelingen afhankelijk van de look die je wilt bereiken. Bekijk ze hieronder en klik vervolgens op ´boek deze behandeling´.

NAIL ART

 

Wil jij je nagels voorzien van nail art? Hierin zijn 3 mogelijkheden;  

  1. 'SMALL NAIL ART V.A' (10 minuten, €2),
  2. 'MEDIUM NAIL ART V.A' (20 minuten, €4) of
  3. 'HEAVY NAIL ART V.A' (30 minuten €7,50)

Selecteer wanneer gewenst een van deze opties bij het boeken van je afspraak.

1. SHORT NATUREL NAIL TREATMENT

 

Deze behandeling is geschikt voor je als extra stevigheid wilt of je last hebt van broze en snel afbrekende nagels.

Bij de naturel nail treatment werken we met een bouw gel in een flesje of potje, ook wel BIAB genoemd. Dit is een flexibele toch stevige gel. Tijdens deze behandeling maak ik een mooie bolling op je natuurlijke nagels die voor de stevigheid zorgt. Short naturel nail treatment voorziet je nagels van een prachtige neutrale tint. Heb je toch liever een kleurtje op? Dat kan!

Deze behandeling is altijd inclusief een E-manicure. Dit zorgt ervoor dat ik strak en heel dicht tegen de nagelriem kan lakken. Hierdoor heb je nog langer plezier van je nagels.

Als dit klinkt als de perfecte behandeling voor jou selecteer dan de optie 'SHORT NATUREL NAIL TREATMENT' (75 minuten, € 48). Wil je je nagels voorzien van nail art? Selecteer dan ook 'OPTIE: .... NAIL ART V.A'. 

2. KUNSTNAGELS

 

Deze behandeling is geschikt voor je als je lange (of korte) droomnagels wilt of wanneer je van het nagelbijten af wilt komen.

Tijdens deze behandeling begin ik met het verlengen van je natuurlijke nagels. De lengte en vorm mag je zelf bepalen, hoewel ik je uiteraard advies zal geven wat het beste bij je nagelbed, handen en werksituatie past. Wanneer ik jouw nagels prep, opbouw en vijl bespreken wij ondertussen welk design je graag op je nagels wilt. In mijn salon is er een ruime keuze aan kleuren, van super neutraal tot holografische glitters en bijna alles daar tussenin.

Deze behandeling is altijd inclusief een E-manicure. Dit zorgt ervoor dat ik strak en heel dicht tegen de nagelriem kan lakken. Hierdoor heb je nog langer plezier van je nagels.

Als dit klinkt als de perfecte behandeling voor jou selecteer dan de optie 'NIEUWE SET KUNSTNAGELS MET VERLENGING ' (90 minuten, € 69). Wil je je nagels voorzien van nail art? Selecteer dan ook 'OPTIE: .... NAIL ART V.A'.

3. NABEHANDELING

 

Je nagels zijn na 3/4 weken toe aan een nabehandeling.

Tijdens de nabehandeling wordt een gedeelte van de gel verwijderd, de uitgroei bijgewerkt en de architectuur van de nagels weer hersteld. Wanneer nodig wordt de vorm en/of lengte aangepast en kies je een nieuwe kleur of design.

Deze behandeling is altijd inclusief een E-manicure. Dit zorgt ervoor dat ik strak en heel dicht tegen de nagelriem kan lakken. Hierdoor heb je nog langer plezier van je nagels

Ben je toe aan een nabehandeling voor jou artificial nail treatment? Kies dan  'NABEHANDELING SHORT NATUREL NAIL TREATMENT' (75 minuten, € 48) of 'NABEHANDELING KUNSTNAGELS NA 3/4 WEKEN' (90 minuten, € 59).

Wil jij je nagels voorzien van nail art? Selecteer dan ook 'OPTIE: .... NAIL ART V.A'.

 

TWIJFEL JE WELKE BEHANDELING BIJ JE PAST?