YOUR HAIR TRANSFORMATION

 

 

Tijdens de korte intake bespreken we niet alleen de details van jouw wensen maar ook een lange termijnplan om ervoor te zorgen dat je droomkapsel wordt bereikt. Daarna bepalen we samen de perfecte kleur en ik zal deze formule voor je op maat mengen en vast leggen in mijn systeem.

Wanneer alles ingezet is en de formule inwerkt geniet jij van de lekkerste versgemalen koffie of een heerlijke kop verse thee uit eigen dorp. Met keus uit ruim 10 smaken zit er altijd wel iets lekkers bij!

We sluiten de behandeling af met mijn signature blow dry voor volume en slag. Ik adviseer je over de verzorging voor thuis om jouw haar en haarkleur in topconditie te houden en als er wat tijd over is maken we een prachtige foto voor op Instagram!

Je hebt de keuze uit 6 verschillende behandelingen afhankelijk van de look die je wilt bereiken. Bekijk ze hieronder en klik vervolgens op ´boek deze behandeling´.

Twijfel je welke behandeling het beste bij je past?  Vul dan helemaal onderaan de pagina het advies formulier in dan neem ik contact met je op welke behandeling het beste aansluit bij je wensen. 

 

 

1. BALAYAGE

 

Deze behandeling is geschikt voor je als je op zoek bent naar een natuurlijke look. Balayage wordt met de losse hand ingezet en geeft een sun-kissed effect aan het haar en loopt soft over op de natuurlijke haarkleur. Juist hierdoor krijg je niet zo snel last van een harde uitgroei en hoef je maar 2 á 3 keer per jaar je balayage bij te werken!

Deze behandeling is altijd inclusief haar-beschermende toevoeging, wanneer nodig een toner, een heerlijke wasmassage en als styling mijn signature blow dry.

Als dit klinkt als de perfecte behandeling voor jou selecteer dan de optie 'BALAYAGE V.A' (150 minuten, € 85). Wil je ook geknipt worden? Selecteer dan ook 'KNIPPEN' (30 minuten, € 20).

2. HIGHLIGHTS / BABYLIGHTS 

 

Deze behandeling is geschikt voor je als je op een natuurlijke manier toch heel blond wilt worden.

Highlights en babylights zijn fijne 'streepjes' verf in het haar, die lichter zijn dan de eigen haarkleur. De lichtere plukjes geven een frisse look aan je kapsel. Zo is je gehele kleur na een highlight behandeling al een stuk lichter!

 Babylights zijn hele subtiele en fijn geweven lights die meestal hetzelfde als highlights ingezet worden. Geeft een fris effect zonder dat het lijkt alsof je haar echt geverfd is.

Deze behandeling is altijd inclusief haar-beschermende toevoeging, wanneer nodig een toner, een heerlijke wasmassage en als styling mijn signature blow dry.

Als dit klinkt als de perfecte behandeling voor jou selecteer dan de optie 'HIGHLIGHTS FULL HEAD V.A' (165 minuten, € 95). Wil je ook geknipt worden? Selecteer dan ook 'KNIPPEN' (30 minuten, € 20). 

3. FACE FRAMING

 

Deze behandeling is geschikt voor je als je niet op een grote verandering zit te wachten maar wel nèt even wat anders wilt. 

Bij de face framing techniek plaatsen we highlights met een softe overloop rond je gezicht en wanneer gewenst ook in de scheiding. Zo lijkt het alsof je net als vroeger heel lang in de zon hebt gezeten. Het geeft een super frisse en jeugdige uitstraling. De highlights creëren diepte en daardoor lijkt je haar optisch voller

Deze behandeling is altijd inclusief haar-beschermende toevoeging, wanneer nodig een toner, een heerlijke wasmassage en als styling mijn signature blow dry.

Als dit klinkt als de perfecte behandeling voor jou selecteer dan de optie FACE FRAMING' (120 minuten, € 55). Wil je ook geknipt worden? Selecteer dan ook 'KNIPPEN' (30 minuten, € 20)

4. FOILYAGE

 

Deze behandeling is geschikt voor je als je helemaal klaar bent voor een grote verandering.

Bij foilyage combineer ik verschillende technieken om tot een verbluffend resultaat te komen. Een foilyage zit tussen highlights en balayage in, wordt wat lager ingezet dan highlights en juist hoger dan een balayage. 

Deze combi zorgt net als balayage voor een softe overloop, maar wordt niet met de losse hand ingezet, maar met folies. Hierdoor wordt de hitte van de hoofdhuid vastgehouden. Dat zorgt voor warmte en dus sterkere oplichting. 

Deze behandeling is altijd inclusief haar-beschermende toevoeging, wanneer nodig een toner, een heerlijke wasmassage en als styling mijn signature blow dry.

Als dit klinkt als de perfecte behandeling voor jou selecteer dan de optie 'FOILYAGE V.A' (210 minuten, € 120). Wil je ook geknipt worden? Selecteer dan ook 'KNIPPEN' (30 minuten, € 20).

5. FULL COLOR SERVICE

 

Deze behandeling is geschikt voor je als je je haar helemaal van kleur wilt veranderen in één of misschien wel twee kleuren.

Tijdens een full color behandeling veranderen we jouw haarkleur door het helemaal in te zetten met verf. Bruin, koper, zwart of misschien zelfs rood? Het kan allemaal. We nemen samen een kijkje in het kleuren boek en vinden zo de haarkleur die perfect bij je past!

Deze behandeling is zonder haar-beschermende toevoeging, wil je deze toch toevoegen? Geef dit voor de start van de behandeling aan. Na de heerlijke wasmassage drogen we je haar en sluiten af met mijn signature blow dry.

Als dit klinkt als de perfecte behandeling voor jou selecteer dan de optie 'KLEUREN LANG HAAR V.A' (120 minuten, € 46,50). Wil je ook geknipt worden? Selecteer dan ook 'KNIPPEN' (30 minuten, € 20).

6. IN-BETWEEN TONER

 

Deze behandeling is geschikt voor je als je blonde haar geel en/of 'brassy' geworden is.

Bij een in-between toner behandeling frissen we jouw blonde haarkleur op door middel van een toner. Na verloop van tijd zal je haarkleur vervagen en geel of misschien zelfs oranje worden. Om dit te voorkomen adviseer ik om elke 2/3 maanden te komen voor een in-between toner. Maar wat is een toner eigenlijk? Dit is een toon op toon kleuring, het is een ammonia-vrije verf met een hele lichte sterkte zodat de haarkwaliteit behouden blijft en de kleur langer mooi blijft. Een toner geeft een prachtige glans en zorgt ervoor dat je haar niet meer geel of oranje is.

Deze behandeling in inclusief een heerlijke wasmassage en mijn signature blow dry.

Als dit klinkt als de perfecte behandeling voor jou selecteer dan de optie 'IN-BETWEEN TONER' (45 minuten, € 30). Wil je ook geknipt worden? Selecteer dan ook 'KNIPPEN' (30 minuten, € 20).

TWIJFEL JE WELKE BEHANDELING BIJ JE PAST? 

 

Voor alle kleuringen geldt een vanaf prijs. Wil je van tevoren weten wat de behandeling gaat kosten? Vraag hierna per mail of voordat we de behandeling starten.