OVER MARECILLE

Mijn naam is Marecille, ik woon in Gemert en ben een echte theeleut!

 

In ons drukke, hectische leven weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om een moment voor jezelf te nemen. Jouw ME-TIME, om je helemaal speciaal, mooi en verwend te voelen. Ik verwelkom je graag in mijn knusse salon, deze is gevestigd in het woonhuis van mijn ouders, waar je je meteen relax en op je gemakt zult voelen.

 

Inmiddels al 7 jaar in het vak en niet eerder ben ik zo verliefd geweest op mijn klanten en carrière. Mijn grote passie en specialisatie zijn blond kleuringen, model föhnen en het zetten van kunstnagels in minimalistische designs.

 

Een andere passie van me is op vakantie gaan met mijn vriend, en het liefst ver ook nog. Ik ben al in landen als Sint Maarten, Cuba en de Dominicaanse Republiek geweest en vindt het elke keer heerlijk om nieuwe plekken en culturen te ontdekken! Wil je kletsen over alles wat met reizen te maken heeft of zelfs wat reistips krijgen? Waarschijnlijk kunnen we elkaar inspireren voor nog meer mooie reizen.

 

In mijn vrije tijd kijk ik graag films & series met een grote kop thee, ook houd ik erg van koken. Ik vind het super leuk om nieuwe recepten te proberen en heb een grote collectie 'snelle' recepten. Want eerlijk is eerlijk, soms is snel ook fijn! Heb je geen idee wat je vanavond moet eten? Ik heb nog wel wat suggesties voor je :)

 

Als je klaar bent om bij mij in de salon te komen en eindelijk je droomhaar en/of droomnagels te krijgen, klik dan hieronder om een afspraak in te plannen.